När du vill använda dig av återvunnen plast

Vill du, precis som många andra, få en bra produkt som innefattar alla de egenskaper du behöver och samtidigt ha miljön i åtanke så är återvunnen plast ett perfekt alternativ att leta efter. Vi strävar alltid efter att möta både våra kunders behov samtidigt som vi försöker utveckla våra tillverkningar så att både produktionen och slutprodukten håller hög kvalitet och värnar om miljön.
Våra produkter som står under återvunnen plast är ofta polyeten. Hos de produkter vi erbjuder här hittar du all information under varje produkts beskrivning. Välj exempelvis de plastprodukter som har 100 % återvunnet polyeten. Dessa produkter, som LDPE, går dessutom att förbränna då de endast avger endast koldioxid och vatten vid processen.

Plaståtervinning skapar nya produkter

Att skapa nya råvaror påverkar jordens resurser och förbrukar väldigt mycket energi, därför är återvinning något av det viktigaste vi kan göra för naturen. Vi är väldigt stolta över vårt sortiment av plastprodukter som vi tillverkat av återvunnen plast. Att ta tillvara på plaståtervinningen för att skapa nya hållbara plastprodukter är något som vi brinner för!
Vi finns alltid att nås på både telefon och mejl om du har några frågor angående återvunnen plast. Vi står själva för vår produkttillverkning av återvunnen plast och kan därför hjälpa dig till en snabb och sparsam lösning som passar ditt behov perfekt.