Bärkassar

Bärkassar i plast med olika egenskaper och i flera storlekar

Bland våra bärkassar i plast hittar du flera olika produkter med olika egenskaper och storlekar. I vår tillverkning av plastpåsar använder vi oss av både nyråvara och återvunnet material för att kunna anpassa oss efter dina önskemål och krav. Som plastpåsetillverkare är det lika viktigt att ta hänsyn till produktionen som slutprodukten, vilket är varför vi ser till att vägen till färdiga bärkassar är både modern, effektiv och miljövänlig.

Då vi själva står för produktionen kan vi anpassa våra bärkassar efter dig och dina behov. Förutom att kunna välja mellan olika storlekar, material, färger och andra egenskaper du önskar att dina bärkassar plast ska ha, så stryks också mellanhänder och din färdiga produkt kan levereras snabbt och till ett bättre pris.

Beställ tryggt och säkert hos oss – din nya producent av plastpåsar

När du är i behov av bärkassar och påsar finns det mycket att välja mellan. Tänker du i miljövänliga banor är det enkelt att hitta bärkassar som är tillverkade av 100 % återvunnet LDPE-material som är riktigt tåliga och slitstarka. Men det finns också mängder av bärkassar och påsar gjorda av nyråvara, både av HDPE och LDPE. Hela processen från beställning till leverans sker under noggranna förhållanden och med modern teknik. Vi levererar dina bärkassar både snabbt och utan mellanhänder.

I vårt breda sortiment av bärkassar av plast blir det lätt att hitta den produkt som uppfyller dina krav och behov. Vill du veta mer om vår tillverkning, lägga en specialanpassad beställning eller om du har några funderingar är det bara att ta kontakt med oss. Vi sköter själva vår produktion och har därför möjlighet att möta dig och dina önskemål samtidigt som du får ett bra pris.