Biopåsar / Biosäckar

Upptäck våra nedbrytbara plastpåsar Biostark

Med plastpåsar från vår serie Biostark kan du vara säker på att du får kvalitativa påsar som också är snälla mot miljön.
En social förändring har skett och i dagens samhälle så ställs det numera högre krav på miljövänliga produktioner, material och slutprodukter. Företag går successivt mot mer miljövänliga tider och ersätter gammal teknik och material mot nytt och återvinningsbart. Att köpa en nedbrytbar plastpåse istället för en vanlig är en liten ansträngning som gör mycket för miljön. Därför har vi tagit fram ett stort och varierat utbud av biopåsar som alla är biologiskt nedbrytbara och komposterbara. Allt du hittar i denna kategori kan du försäkra dig om att de är certifierade i enlighet med den europeiska normen EN-13432.

Välj med fördel biopåsar vid ditt nästa köp

Vid tillverkningen av våra biopåsar använder vi oss av PLA (Polyaktid/mjölksyra), detta är ett material som utvinns från majsstärkelse alternativt sockerbetor. Slutprodukten blir majspåsar som är fullt nedbrytbara och komposterbara. Hela serien är tillverkad av 100 % biologiskt nedbrytbart material vilket gör att du med all fördel kan hitta den påse som passar dina krav och behov bäst. Varje påse har en säker bottensvets.
Vill du också ta en miljömedveten ställning är detta en kategori som är ideal för dig och ditt företag. Vill du göra dig ännu mer insatt i vår miljövänliga produktion är du alltid välkommen att kontakta oss. Eftersom vi själva står för vår plastproduktion kan vi inte bara berätta om vår produktion, vi kan även skapa anpassade lösningar för dig som dessutom håller en snabb leverans och ett bra pris.