Insatspåsar & papperskorgspåsar

Anpassade insatspåsar – för bl.a. livsmedel och papperskorgspåsar

I vårt sortiment av insatspåsar och papperskorgspåsar erbjuder vi flertal produkter med olika egenskaper. Bland våra olika insatspåsar för livsmedel hittar du exempelvis påsar gjorda av transparent HDPE-råvara. Dessa är både slittåliga och oerhört starka, samt att de består av polyeten som vid förbränning enbart blir till koldioxid och vatten. Sedan har vi insatspåsar och papperskorgspåsar som är gjorda av extra stark LDPE, eller LLPDE som är väldigt seg och har bra perforering. Oavsett vilken typ av behållare du använder så har vi insatspåsen som passar.

Tåliga material och bra tillverkning

Under denna kategori hittar du inte enbart insatspåsar för livsmedel och papperskorgspåsar. Du hittar även sanitetspåsar. Sanitetspåsarna är anpassade för offentliga toaletter och består också av polyeten.
Vi arbetar själva med vår producering vilket innebär att vi kan arbeta med dig som kund på ett individuellt sätt för att komma fram till en anpassad lösning. Eftersom det blir färre mellanhänder får du dessutom dina önskade produkter levererat snabbare och det blir inga ytterligare och onödiga kostnader. För att enkelt och snabbt hitta det du söker är du välkommen att kontakta oss.