Papperskassar

Bra papperskassar för dina ändamål

Bärkassar av papper är ett bra alternativ till plast. Det finns många fördelar med att använda sig av just papperspåsar i sitt företag. Vi på NPA Plast tillverkar därför inte endast plast, utan har också satsat på att vara en tillverkare av papperspåsar för att kunna erbjuda dig ett varierat och produktrikt utbud med stora valmöjligheter. När du går från plastpåsar till papperskassar kommer du märka av några specifika skillnader. För det första är papperspåsar ofta utformade med en platt botten, vilket gör det enklare att stapla saker i dem utan att allt hamnar i en stökig hög. Vi erbjuder mindre papperskassar med platt botten som lämpar sig utmärkt för exempelvis take-away. Här tillför den platta botten och raka väggarna att maten håller sig upprätt och inte spills ut under tiden kunden tar sig hemåt. Även plantor fungerar idealt för att transporteras utan att ta skada i dessa.
Även vid våra större papperskassar gäller samma princip. Dessa kommer i flera olika storlekar och tål olika kapaciteter. Här kan du lasta tyngre produkter som håller sig på plats och blir lättare att transportera. Våra papperskassar är alla gjorda av slitstarkt kraftpapper som gör att de klarar av tyngre vikter än vanliga plastkassar. Våra mindre påsar är aningen tunnare och våra större påsar är mer slitstarka för att klara av tyngre last.
När du tar kontakt med oss så ser vi till att hitta den papperslösning som passar just för dig och ditt ändamål. Av oss får du flertal olika varianter av papperskassar som håller en neutral look. Papperspåsar är enkla att trycka er företags logga på vilket gör varje påse till en utmärkt extra möjlighet till marknadsföring.