Papperssäckar

Papperssäckar – en utmärkt lösning på avfallsproblem

Våra papperssäckar kommer i mängder av olika storlekar, kapaciteter och egenskaper för att matcha dina behov och önskemål. De är både oerhört hållbara, stryktåliga och perfekt utformade för att utföra dina önskade jobb utan minsta problem. Välj mellan flera olika stora kapaciteter – våra papperssäckar erbjuder allt från exempelvis 60 liter till större varianter såsom 240 liter. Vi försöker alltid att utvecklas och producera både bättre varor och fler variationer så att du enkelt ska kunna hitta de perfekta lösningarna till dina avfallsproblem.
När du väljer sopsäckar papper får du med dig en mängd olika fördelar. Papperssäckar har en perfekt utformning för både fyllning och transportering. Eftersom våra papperssäckar är gjorda av både hållbart och stryktåligt kraftpapper i olika tjocklekar får de extra styrka och klarar av även de tyngre arbeten. Här kan du med all fördel välja större kapaciteter och försäkra dig om att de går att fylla och transportera utan att de går sönder.

Handla dina sopsäckar av papper hos oss

Förutom papperssäckarnas omtalade styrka så tillkommer också andra fördelar. Papperssäckar är ett både hållbart och hygieniskt engångsemballage och därför en ideal lösning på många olika typer av avfallsproblem. De papperskassar vi erbjuder under denna kategori består dessutom av papper som blivit certifierat enligt EN-13432, vilket betyder att pappret är biologiskt nedbrytbart. Vi på NPA Plast tillverkar själva råmaterialet som sopsäckarna är gjord av. Detta ger oss full kontroll av pappersäckarnas tillverkning. På många av säckarna är dessutom både lim och tryckfärg även valda för att ha så lite miljöpåverkan som möjligt.
Klicka vidare på varje papperskasse för att få se de specifika detaljerna som gäller för just din önskade version. Kontakta oss redan nu för att framföra dina behov och önskemål så kan vi hjälpa dig så gott vi kan.