Sopsäckar

Sopsäckar för optimal avfallshantering

Vad behöver du slänga? Och vad för typ av sopsäckar hade varit ideala för din typ av avfallshantering? Vi på NPA Plast tillverkar våra plastprodukter med både hållbarhet, tåliga material, kvalitativa funktioner och varierande mått för att kunna erbjuda en lösning för alla. Bland våra olika sopsäckar hittar du exempelvis transparenta påsar för dig som vill ha bättre översikt över vad som finns i påsen, vid exempelvis sopsorteringskärl, och vissa påsar som kommer i en svart eller grå färg som döljer innehållet.
När det kommer till mått och material hittar du mycket att välja mellan. Du hittar bland annat sopsäckar med material av återvunnet LDPE som vid förbränning omvandlas endast till koldioxid och vatten, återvunnen LLDPE vilket ger slitstarka och tåligare egenskaper, eller helt nya råvaror.

Sopsäckar med olika egenskaper

Det finns mycket mer till sopsäckar än bara rum för avfall. Förutom färger och mått så ger varje material olika egenskaper som kan göra din avfallshantering effektivare. På varje enskild påse står det vilka material som har använts och vilka egenskaper det har gett påsen i helhet. Många av sopsäckarna har slitstarka, sega eller oerhört tåliga material som gör att påsarna håller även om avfallet har en tendens att riva eller förstöra. Vissa påsar har dessutom dubbla svetsningar och Co-extruderade med överlägsen styrka och tålighet. Beroende på hur din transport av fyllda påsar ser ut eller vad som du finner mest fördelaktigt så kan du välja mellan påsar med eller utan handtag.

Kontakta oss så hjälper vid dig att optimera dina avfallshanteringar genom kvalitativa och smarta soppåsar.