Transparenta sopsäckar

Få en bättre överblick med sopsäckar som är transparenta

Anledningarna till att använda sig av sopsäckar som är genomskinliga kan vara många. Främst så gör denna egenskap sig perfekt ibland annat källsorteringskärl där det är viktigt att se vad som finns i påsen. Runt om i Europa börjar nu dessutom kommuner att förbjuda svarta sopsäckar på sina återvinningsstationer och därför blir den transparenta påsen ännu mer aktuell för återvinning.

Vi erbjuder flera olika genomskinliga sopsäckar, och dessutom i flertalet olika storlekar, kapaciteter, material och anpassade egenskaper. Bland alla våra soppåsar som är transparenta hittar du varianter som är gjorda av både nya råvaror, men också återvunnet. De senare alternativen består av 100 % återvunnet polyeten som vid förbränning enbart omvandlas till koldioxid och vatten.

Även om de genomskinliga påsarna må se tunna ut så har de alla slitstarka egenskaper, vilket gör att även de påsar med högst kapacitet klarar av sitt jobb utan minsta problem. Välj om du önskar med eller utan handtag. När du kontaktar oss ser vi till att du får den påse som passar bäst för det jobb du vill ge den. Bland olika variationer finns det garanterat minst en som håller måtten!